Homeopathie

Homeopathie is een holistische geneeswijze. De geneesmiddelen op homeopathische wijze bereid stimuleren ons zelfgenezend vermogen en vergroten daarmee onze weerbaarheid op allerlei gebieden. Het versterkt ons immuunsysteem omdat we zelf in staat blijken te zijn om ziekte te genezen. Ook worden met de geneesmiddelen blokkades uit de weg geruimd die dit zelfgenezend vermogen in de weg staan. Daarnaast kan ziekte inzicht geven en op die manier winst voor onszelf opleveren als we die informatie gaan begrijpen.

In mijn werkwijze ga ik samen met u op zoek naar en werken we aan kwaliteit van leven. Dat is wat u van mij en van homeopathie kunt verwachten. Dit betekent dat ik tijdens het consult met uw verhaal op zoek ga naar het meest passende homeopathisch middel. Want elk verhaal is een uniek verhaal omdat elk mens ook uniek is. Elke klacht heeft dan ook eigen, persoonlijke en specifieke kenmerken.

Wilt u een voorbeeld lezen:

Homeopathie is geschiktĀ  – voor iedereen – van baby tot hoge ouderdom – voor elke klacht – en heeft geen bijwerkingen. Voor u is het goed om te weten dat ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging: deĀ NVKH.

Logo NVKH